j

Lorem ipsum dolor amet, consect adipiscing elit, diam nonummy.

Follow Us

Search

Vad vi gör

Vi är en engagerad designstudio och experter på att skapa attraktiva varumärken. Våra främsta kompetensområden är:

Vad vi gör

Vi är en design- och kommunikationsbyrå som är experter på att skapa attraktiva varumärken. Våra främsta kompetensområden är:

Kommunikation

WORKSHOPS

Skulle ni vilja ha hjälp att komma igång med er interna eller externa kommunikation? Boka in en workshop med oss! Det är tre inspirerande timmar, där vi tillsammans går igenom era målgrupper, målsättningar, positionering på marknaden, kanalval samt tonalitet. Workshopen ger er insikter om hur ni ska kommunicera för att lyckas nå era målsättningar!

VARUMÄRKESSTRATEGI

En varumärkesstrategi är bra att sätta för att alla kommande kommunikationsinsatser ska kännas enhetliga och för att allt som genomförs ska ha ett tydligt syfte och mål. Vi kan hjälpa er att ta fram en komplett kommunikationsplan, där vi bland annat definierar målgrupper, målsättningar, tonalitet, strategi, budskap samt kanalval. Vi kan också ta fram en aktivitetsplan, så att insatserna blir lätta att genomföra i praktiken.

COPYWRITING

Behöver ni hjälp med korrekturläsning, pressmeddelanden eller text till er webbsida eller sociala medier? Vi hjälper er! När vi skriver texter så anpassar vi dessa efter målgrupp, syfte och kanal, så att budskapet kommer fram med er unika tonalitet.

SOCIALA MEDIER

Hur funkar det egentligen med publicering av content i sociala medier? Vad bör man tänka på? Content i sociala medier är ett kostnadseffektivt sätt att marknadsföra sig på, om det görs rätt. Vi hjälper er att ta fram en strategi för era sociala kanaler, så att allt som publiceras hjälper er att sticka ut i bruset och stärka ert varumärke!

Design

GRAFISK DESIGN

Vi älskar all grafisk design! Vi hjälper er med logotyper, visitkort, informationsblad, mässmaterial, illustrationer, utomhusreklam samt layout av dokument eller presentationer.

GRAFISKA PROFILER

Vi tar fram en grafisk profil till ert företag, som återspeglar era värderingar på ett bra sätt och som attraherar rätt målgrupper. En komplett grafisk profil innehåller logotyp, ikon, typsnitt, färgpalett samt en grafisk manual för hur de grafiska elementen ska användas.

HEMSIDOR / DIGITALT

Det blir allt viktigare att ett företags hemsida känns representativ för företaget, dess värderingar och tjänster eller produkter, då hemsidan ofta är det första intrycket som målgrupperna får av er. Användarupplevelsen måste stå i fokus och den ska vara ett verktyg som hjälper er att nå era målsättningar. Vi bygger oftast våra hemsidor i WordPress och anpassar dem helt efter era unika behov.

MÄSSMATERIAL / INREDNING

Det är viktigt att varumärkets grafiska uttryck tas med till det fysiska rummet. Det skapar en mer enhetlig känsla och en starkare varumärkesupplevelse. Vi hjälper er att designa och trycka upp material till er mässmonter, såsom rollups, innovativa giveaways, broschyrer eller annat presentationsmaterial. Vi är även experter på att ta fram hela inredningskoncept till andra fysiska miljöer, exempelvis till skyltfönster eller kontor.

Rörlig bild

FILM

Vill ni ha en film som förstärker ert budskap? Vi gör allt från bildmanus till filmning, scenografi, musikproduktion, inspelning av voice over samt efterbearbetning.

ANIMATIONER

Animeringar är bra när man vill vara extra tydlig samt samla mycket information under kort tid. Vi animerar allt från enstaka ikoner till längre explainers.

3d visualisering

Skulle ni vilja visualisera en fysisk miljö i 3D? Med vår breda kompetens kan vi hjälpa er att skapa allt från produkt- eller planritningar till effektfulla 3D-filmer.

Vill du veta mer?

Du kan läsa mer om oss och vår arbetsprocess här.

Vill du veta mer?

Du kan läsa mer om oss och vår arbetsprocess här.