j

Lorem ipsum dolor amet, consect adipiscing elit, diam nonummy.

Follow Us

Search

WordPress – något för alla

WordPress är ett content management system (CMS), ett innehållshanteringssystem som används för att skapa och bygga en blogg eller webbplats på nätet. Idag är hela 38 procent av alla webbplatser skapade i WordPress, vilket gör det till det överlägset mest använda verktyget. Men vad är det som gör WordPress så omåttligt populärt?

De främsta anledningarna till WordPress popularitet är att det är gratis att använda samt att det är ett relativt enkelt verktyg.

WordPress är också väldigt mångsidigt, du kan bygga olika typer av webbplatser, allt ifrån en blogg, till företagssida, webbshop eller portfolio. Det finns också massor av olika teman du kan välja mellan vid skapandet av din sida, som hjälper dig att ändra både utseende och funktion. Dessutom finns tusentals plugins du kan ladda ner och använda, vilket är tilläggsfunktioner du kan addera till din sida. Det kan vara funktioner som ska synas på sidan, som till exempel ett bildgalleri, medan andra bara finns i bakgrunden så som backup-lösningar och SEO-verktyg.

Lätt att anpassa efter dina behov

WordPress är en öppen programvara, vilket innebär att du som användare är fri att läsa, använda och modifiera koden precis efter dina behov. Detta gör att plattformen fungerar lika bra för ett litet som för ett stort företag. Dessutom är WordPress mobilanpassat så att din sida blir lika snygg och användarvänlig i mobilen, som i webbläsaren. 

WordPress är helt enkelt ett mycket bra verktyg för att skapa en webbplats, oavsett vilket behov du som användare har. Det är oerhört viktigt i vår digitala samtid att ha en välfungerande hemsida som hjälper dig att nå dina mål. Detta är något som WordPress är perfekt för.


Har du någon fråga om WordPress eller vill du ha hjälp med att bygga din webbsida?